Doručak u proleće

SastojciKoličina
jaje2
viršle3
krastavac1
majonez,1
kecap1

Kako pripremiti

  • Napravite kajganu po ukusu. Od napravljene kajgane na plitkom velikom tanjiru oblikujte latice dva cveta i ukrasite majonezom i kečapom kao na slici.Viršle obarite i i iseckajte ih uzduž cik-cak. Poredjajte ih na dnu tanjira. Krastavac dobro operite i napola oljuštite tako da mu ostanu delovi kore. Od polovine napravite stabljike cvetica, a od druge polovine listice.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Grčka salata na moj način

MILERAM TORTA SA ŠUMSKIM VOĆEM

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI